Táborová dokumentace

Milí rodiče,

děkujeme za přihlášení Vašich dětí na tábor. V této složce naleznete všechny důležité dokumenty k táboru.

V informacích pro rodiče najdete seznam věcí, co dětem sbalit, jak budeme přepravovat batohy a další věci o táboření. Posudek o zdravotní způsobilosti vám vystaví lékař a má platnost 2 roky. Přihlášku a zdravotní dotazník prosím vyplňte, ačkoliv už jste informace vyplňovali v online dotazníku – pro nás je skvělé mít vše sepsané elektronicky, zároveň potřebujeme mít od Vás přihlášku podepsanou. Všechny tyto dokumenty (kromě informací pro rodiče) odevzdejte společně s léky na srazu.
Stále čekáme na vyjádření vlády k podmínkám testování před táborem a prevence rozšíření nákazy na táboře. Jakmile se něco dozvíme, informace Vám dodáme. Počítejte prosím s tím, že ještě jeden dokument navíc budeme na srazu vybírat.

Ledňáčci, kterým už bude na táboře 15 let, budou potřebovat dokumentaci navíc. Je to kvůli pravidlům pro pořádání zotavovacích akcí, která nerozlišují, kdo je účastník a kdo vedoucí, řídí se pouze věkem. Prosíme o vyřízení potvrzení o zdravotní způsobilosti pro práci s dětmi (formulář také v příloze) a potravinářského průkazu – pokud možno na dobu neurčitou.

Srna – Kamila Kultová
vedoucí tábora

Uložit odkaz do záložek.